Over ons

Wij, Lotte en Kim Wolters, staan met onze ouders Jos en Ellen aan het roer van het Overdinkelse tuincentrum. Jos en Ellen werken nu in iets mindere mate mee dan voorheen, maar zijn nog elke dag aanwezig.

Wij beschrijven ons bedrijf als ‘eigenwijs’. We willen alles graag op onze eigen manier doen. Dingen moeten snel en ad hoc gebeuren. Van oudsher is het bedrijf namelijk gericht op de daghandel: het groen wordt per dag ingekocht. Dat zorgde ervoor dat we ook een beetje op die manier zijn gaan denken. We willen onze zaken vaak snel geregeld hebben. Ons tuincentrum is een onafhankelijke speler op de markt. Daardoor doen wij als familie en Wolters team tot op heden alles zelf.

Dat tuincentrum Wolters al jarenlang bekend is in Overdinkel en omstreken, wil nog niet zeggen dat wij als familie ons daar ook naar gedragen. “We kijken niet van bovenaf mee, maar staan juist tussen onze collega’s op de werkvloer. We zijn allemaal gelijk aan elkaar.”

Wolters is niet alleen een tuincentrum, je kunt ook bij ons terecht voor interieur-items en de mooiste boeketten. Wat dat betreft hebben we een ontzettend breed assortiment. Van interieur items tot alles wat jouw tuin compleet maakt. Dat maakt dat we voor ieder wat wils hebben. En alles voor een goede prijs!

Ook het assortiment snijbloemen is erg breed. Door het grote aantal verschillende bloemen zijn de boeketten anders dan bij de gemiddelde bloemist. Qua tuinplanten en kamerplanten kopen wij grote aantallen in, waardoor de prijs relatief laag blijft. Verder bestaat ons team uit allround players. De meesten van ons hebben een vakopleiding gevolgd en zijn gespecialiseerd in hun vakgebied, maar we zijn ook inzetbaar binnen andere afdelingen binnen het bedrijf. Dat draagt volgens ons bij aan het saamhorigheidsgevoel. We zijn één grote familie!

Voordeelmail

Ontvang maandelijks informatie over extra's, acties en exclusieve kortingen.
Gegevens slaan we secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.